Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Supernemt login på Bibzoom
For biblioteker
Navigation
 

Supernemt login på Bibzoom

Udgivet 21. maj 2014

Af Jens Hjørne, projektmedarbejder, Statsbiblioteket.dk

Bibzoom gør det nu nemmere at huske adgangskoderne til Bibliotekernes digitale Musiktjeneste. Det er ikke alle, som husker sit biblioteks-login sideløbende med alle de andre adgangskoder vi dagligt benytter. Derfor giver vi nu brugerne mulighed for at vælge blandt login til andre populære tjenester. Så kan du vælge den, du bedst husker.

I den allerede lancerede version kan du vælge mellem Facebook, Twitter, google+, e-mail og, naturligvis, de vante bibliotekskoder.

Første gang du logger ind med de nye tilknytningsmuligheder, beder Bibzoom dig om dine bibliotekskoder. Det sker for at verificere din tilknytning til dit bibliotek. Fremover vil du så frit kunne vælge en adgang via den selvvalgte tjeneste (Facebook, Twitter etc.)

Ændringerne er allerede nu implementeret i Bibzoom som program til pc og Mac og i Bibzoom Radio til smartphones og tablets (IOS og Android).

Løsningen forventes i funktion på websiden (web-download) i løbet af de kommende uger. Login via web forventes også at tilbyde adgang med NemID.