Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Tag med til Oslo og mød den norske kulturminister
For biblioteker
Navigation
 

Tag med til Oslo og mød den norske kulturminister

Udgivet 8. april 2012

 

Af Susanne Bodil Hodges

Det er Anniken Huitfeldt og hun åbner den fælles nordiske konference The Nordic Library Conference. I år er der endnu mere fokus på det nordiske sammenhold. Skandinavisk er nemlig blevet valgt som konferencens officielle sprog. Og ja, det er stadig gratis at deltage.

Härs och tvärs i Skandinavien
Konferencekomiteen har besluttet, at konferencen i 2012 skal foregå på skandinavisk. Med dette menes der dansk, svensk eller norsk. Udenlandske oplægsholdere vil tale på engelsk. På sidste års konference var engelsk det officielle sprog, og det har været en hindring for en del deltagere. Derfor har komiteen besluttet at ændre sprogvalget i håbet om, at det vil inkludere flere. Sproget på hjemmesiden er dog stadigvæk engelsk.

Det er gratis!
Husk at det er gratis at deltage i konferencen. Deltagelse inkluderer naturligvis frokoster den 14. & 15. maj og den officielle konferencemiddag mandag den 14. maj. Flyrejse og hotel er på egen regning. Hvis du følger linket her til konferencens hjemmeside, finder du to hoteller, der anbefales til konferencedeltagerne.

Der er tilmeldingsfrist den 1. maj 2012

Nordisk netværk bag konferencen
The Nordic Library Conference er et initiativ fra netværket Nordic Best Practice og blev afholdt for første gang i 2011 i København. Netværket består bl.a. af Statsbiblioteket, Sveriges Kungliga biblioteket og Norges Nasjonalbiblioteket, og formålet er at fremme samarbejde på tværs af de nordiske lande.

Kontakt
Susanne Bodil Hodges
Statsbiblioteket
sbh@statsbiblioteket.dk
4473 4615