Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Temadag om formidlingsprojekter
For biblioteker
Navigation
 

Temadag om formidlingsprojekter

Udgivet 29. september 2017

”Ambassadørnetværket for licenser” holder temadag om formidlingsprojekter.

Kom og bliv inspireret til hvordan dit bibliotek kan arbejde med formidlingen af licenserne. Vi har samlet et stærkt hold af oplægsholdere, som vil dele deres viden, og måske får du præcis den gode idé, du står og mangler med hjem til dit eget bibliotek.

Formidlingsprojektet ”Bedre formidling af digitale licenser” under Slots- og kulturstyrelsen har givet masser af erfaring, så vi stiller skarpt på de forskellige lokale projekter og hvilken vinkel, de deltagende biblioteker har lagt på formidlingen. Desuden skal vi høre om, hvad Slots- og Kulturstyrelsen fremadrettet vil satse på.

Oplægsholdere
Britt Skjoldborg fortæller om deres erfaringer med RBdigital, PressReader og Comics Plus i Aarhus. Lone Pedersen fortæller om de digitale pakkeløsninger i Herning. Gitte Hansen fra Randers fortæller om formidlingen af RBdigital via bibliotekets nyhedsbreve. (deltager i Aarhus) Lars Laursen fra Tønder fortæller om Biblioteksformidling til gymnasieelever (deltager i Roskilde)

Desuden vil Det Kgl. Biblioteks Vibeke Nielsen fortælle om deres projekt ”Mere digital litteraturforsyning” og Ballerup Biblioteks Arendse Ørding præsenterer projektet ”Det digitale i det fysiske”.

Dagen kommer også omkring både nyheder fra netværket og en opdatering på den nationale kampagne for overbygningslicenser.

Der afholdes 2 temadage med næsten identisk indhold:

Tilmelding via ovenstående links.

Vel mødt!

Med venlig hilsen
Ambassadørnetværket for Licenser