Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Til torvs med kultur og konflikter
For biblioteker
Navigation
 

Til torvs med kultur og konflikter

6. august 2008

Af  Kirsten Anette Christensen

global city squareI forbindelse med Global City Festival 2008 – for fællesskab og forskellighed afholdes tre dialogmøder på Statsbiblioteket. Temaerne er ’Medier og minoriteter’, ’Cultural diplomacy’ og ’Køn, kultur og karriere’

Statsbiblioteket lægger lokaler til, når Global City Aarhus i samarbejde med forskningsenheden ICON, Institut for Filosofi og Idéhistorie, Aarhus Universitet og BiblioteksCenter for Integration inviterer borgere, politikere, eksperter og lægfolk til dialog om kultur og konflikt tre eftermiddage i august.

Global City Square kalder arrangørerne de tre dialogmøder, som indgår i programmet for Global City Festival 2008.

Festivalen for fællesskab og forskellighed foregår fra 19. - 22. august 2008 på i alt fem forskellige lokaliteter i Århus, nemlig Universitetsparken, kultur- og aktivitetshuset Globus1 i Gellerup, Øst for Paradis, Voxhall og altså Statsbiblioteket.

Dialogerne på det globale torv kommer til at dreje sig om temaerne ’Medier og minoriteter’ med udgangspunkt i debatten om en stormoské i Århus (onsdag den 20. august), om ’Cultural Diplomacy’ med OL i Bejing som aktuelt eksempel (torsdag den 21. august) og ’Køn, kultur og karriere’ om hindringer, der møder højtuddannede kvinder med minoritetsbaggrund, som ønsker at gøre karriere (fredag den 22. august).

Alle interesserede er velkomne.  Møderne foregår i Mødelokale 1 på Statsbiblioteket i Århus kl. 15 - 18. Der er gratis adgang.

Læs mere på vores hjemmeside

Læs mere om alle arrangementerne i Global City Festival 2008 – for fællesskab og forskellighed