Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Tilmelding 2010 er afsluttet
For biblioteker
Navigation
 

Tilmelding 2010 er afsluttet

Udgivet 17. december 2009

nyhedsillustration_tilmeldingslut

af Jens Hjørne

netmusik.dk er klar til en ny sæsson. Tilmeldingen er afsluttet og opbakningen er - igen - ganske imponerende. Vi bringer et overblik over netmusik "landkortet" for den kommende sæson.

Tilmelding afsluttet
Onsdag d. 15 december afsluttede vi nytegningen af abonnement på netmusik.dk 2010. I de seneste måneder har der været intens aktivitet med udsendelse af informationsmaterialer, prisoplysninger, aktivitetsstatus etc. Desuden har der, igen i år, været afholdt informationsmøder "i øst og vest". Det er derfor med glæde at vi kan præsentere et flot resultat.

Stor opbakning igen
Også i 2010 oplever netmusik.dk en imponerende opbakning. Med ganske få undtagelser har alle danske folkebiblioteker nytegnet deres abonnement, og igen er skaren af "folke"-netmusikbiblioteker suppleret med to "ikke-folkebiblioteker" nemlig Det Grønlandske Landsbibliotek og Statsbiblioteket. Vi er næsten landsdækkende og tæller samlet 95 biblioteker.

netmusikbiblioteker i 2010
netmusik.dk er næsten landsdækkende. Det betyder at næsten alle Danske (og Grøndlandske) borgere i 2010 vil have adgang til flatrate downlån af gratis musik. Dog med ganske få undtagelser. Er du i tvivl om dit bibliotek tilbyder netmusik.dk i 2010 kan du se nærmere på listen over netmusikbiblioteker i 2010.

Vi takker for 2009 og for tilmeldingerne til 2010. Vi ser frem til et nyt og begivenhedsrigt "netmusikår". Glædelig jul og godt nytår!