Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Værktøjer til formidling af fremmedsprogede materialer
For biblioteker
Navigation
 

Værktøjer til formidling af fremmedsprogede materialer

Udgivet 4. marts 2019

Kender du BiblioteksCenter for Integrations Online Videncenter? Her er værktøjer til formidling i biblioteket, og du kan frit bruge løs af dem. Du kan eksempelvis finde

Formidling i det fysiske rum
Vi har den seneste tid fokuseret på at udvide kendskabet til de sprog, BiblioteksCenter for Integration tilbyder biblioteksmaterialer på. Dertil følger også formidlingsservices, og man kan nu finde nye bibliotekstekster på snart 18 sprog, der kan bruges til opslag på sociale medier, skilte på bibliotekerne eller noget helt tredje. Vi opdaterer løbende med nye sprogvarianter, så vi kan tilbyde de oversatte tekster på lige så mange sprog, som vi tilbyder biblioteksmaterialer på.

Kurdisk og kinesisk på verdensbiblioteket.dk
Nu kan du nemt finde kurdiske og kinesiske bøger. Vi køber bøger skrevet på sorani- og kurmancikurdisk, der er de to største kurdiske dialekter, og mandarin. De bøger, vi har købt ind i 2018, kan man nu se på verdensbiblioteket.dk. Bøgerne har tosproget metadata, så man som slutbruger kan inspireres på sit eget skriftsprog, og man som formidler kan læse sig til bogens handling på dansk. Se de spritnye bøger online og vælg sprog.