Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Veloverstået postkonference: IFLA Copenhagen
For biblioteker
Navigation
 

Veloverstået postkonference: IFLA Copenhagen

Udgivet 25. august 2010

The Flying Carpet v/Kristin R. Velhjalmsdottir, Island

I kølvandet på IFLA konferencen i Gøteborg blev der afholdt en spændende postkonference med temaet - ’Libraries in a Multicultural Society – Possibilities for the future’.

85 deltagere fra mere end 20 lande havde fundet vej i silende regn til Vanløse Kulturhus. Her åbnede Flemming Munch, områdedirektør på Statsbiblioteket, konferencen, hvorefter Jens Ingemann, Københavns Biblioteker, tog ordet.

Temaerne var mangfoldige og dækkede bl.a. 'Indigenous matters', 'Non-Roman Scripts' og 'Recruitment'.

Projektpræsentation og biblioteksbesøg

Derudover præsenterede Statsbibliotekets Elisabeth Moltke som projektleder på Newcomers projektet sit paper under temaet ”Newcomers” og Anne Vest Hansen præsenterede projektet Lektier Online, der i dagens anledning var blevet omdøbt til ”Online Homework”.

Andendagen på konferencen bød desuden på studieture til flere lokale biblioteker – Greve, Blågården, Nørrebro, Sundby og BiblioteksCenter for Integration.

Der var kort sagt masser af inspiration at hente for deltagerne, der udover at se Vanløse Kulturhus, også blev budt velkommen på Københavns Rådhus til velkomstreception (med pandekager) og til festmiddag i Tivoli.

Konferencen blev arrangeret af Københavns Biblioteker i samarbejde med Statsbiblioteket, BiblioteksCenter for Integration.

Mere læsning