Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Verdensbiblioteket.dk som e-bogs- og lydbogstjeneste
For biblioteker
Navigation
 

Verdensbiblioteket.dk som e-bogs- og lydbogstjeneste

Udgivet 22. juni 2018

Onsdag 13. juni 2018 blev Verdensbibliotekets nye tilværelse som e-bogs- og lydbogstjeneste igangsat. Vi kan med glæde præsentere mere end 400 titler, der kan læses eller høres online. Vi håber, I vil klikke ind og se udvalget, der spænder vidt mellem titler velegnet til højtlæsning og ”tungere” faglitteratur. Læs eksempelvis ”Den Grimme Ælling” på arabisk eller lyt til en biografi om Steve Jobs.

Udsnit af plakat for Verdensbiblioteket

Du kan også finde e-bøger på Tigrinja og somali
I lang tid har I spurgt efter materialer på de afrikanske sprog tigrinja og somali. Endelig kan vi tilbyde et udvalg af digitale bogoplevelser for brugere, der taler de to sprog. Har du nogle brugere, der taler tigrinja og har mindre børn, kan vi anbefale klassikeren De Tre Små Grise. Er der tale om somali-talende kan vi anbefale letlæsningsbogen Messi – den er selvsagt god for fodboldinteresserede. Lige nu har vi kun tigrinja og somali materialer som e-bøger. Vi håber på sigt, at vi kan udvide til lydbøger også.

Markedsføringspakke på vej til alle – lige nu!
Vi har knoklet for at få noget markedsføringsmateriale klar til jer, og vi har netop sendt de sidste pakker afsted. Alt, hvad I skal gøre, er at fordele materialerne videre til jeres lokale biblioteker, da pakken kommer til hovedbibliotekerne.

I pakken er der en ny plakat, klassiske bogmærker samt en boggnasker. Sidstnævnte skal foldes og kan så ”spise” hjørnet af en bog og fungere som bogmærke. Vi har forsøgt at lave noget materiale, der særligt ”rammer” børnefamilier. Vi er spændt på, om det lykkes. Til efteråret rundsender vi en evaluering via dette nyhedsbrev, som vi håber, I vil deltage i.

Boggnaskerbogmærke

Skulle vi have ramt helt forkert mht. mængden af markedsføringsmaterialer til dit bibliotek, er du velkommen til at kontakte Mette på 9132 5852 / mpha@kb.dk, så finder vi en løsning.