Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Vi fejrer musikken og mangfoldigheden i Danmark på de lokale biblioteker!
For biblioteker
Navigation
 

Vi fejrer musikken og mangfoldigheden i Danmark på de lokale biblioteker!

Udgivet d. 5. oktober

Af Mette Johnsen

Til den kommende Expat Dinners, som vil løbe af stablen på Spil Dansk Dagen den 27. oktober 2011, får lokale danskere og expats mulighed for at møde mennesker på tværs af kulturer og verdensdele over god mad og akustisk musik.

Deltagerrekord
Siden Expat Dinners på bibliotekerne så dagens lys, har det kun gået opad med antallet af deltagende biblioteker. Med 19 deltagende biblioteker til den kommende Dinner, har vi igen sat deltagerrekord! Vi tillader os at antage at det er et tegn på, at I synes at Expat Dinners er et vedkommende arrangement for både bibliotek og brugere.

Biblioteket som uundværlig bro til lokalmiljøet – og til nye venskaber
Formålet med Expat Dinners på bibliotekerne er at give lokale danskere og internationale medarbejdere (expats) og deres respektive familier mulighed for at mødes. Størstedelen af de expats, der kommer til landet for arbejde, bo og studere, er meget interesserede i at få sociale netværk med danskere og tage aktiv del i lokalmiljøet – og her kan bibliotekerne spille en altafgørende rolle.

Musik til maden
Projekt Newcomers har valgt at sponsorere en lokal musiker til hvert af de deltagende biblioteker i anledningen af at Dinneren falder på samme dag som Spil Dansk Dagen. Expat Dinners på Spil Dansk Dagen vil på fornemmeste vis, gennem god mad og danskproduceret musik, være med til at sætte fokus på bibliotekerne som et centralt rum i lokalmiljøet, hvor man kan mødes og udvide sin kulturelle og sociale horisont, og hvor venskaber kan dannes til gensidig glæde og berigelse.