Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Vi tæller millioner
For biblioteker
Navigation
 

Vi tæller millioner

27. august 2009

af Jens Hjørne

netmusik.dk kan gøres op i millioner og på mange måder. Indhold, brug og besøg skal tælles i syv cifre. Det er fornøjelige tal, og vi bringer en kort præsentation. Du kan finde nyttige link, til gode steder at hente mere talmagi.

Over 2 millioner musiknumre
Musikbasen i netmusik.dk vokser fortsat. Nærmest eksplosivt - tør vi godt sige. I april hvor den nye netmusik-model gik i luften, var der ca.1,6 millioner musiknumre. I dag er der over 2,2 millioner, hvilket svarer til næsten 200.000 albums. Det er måske snart på tide at udfase det hidtidige slogan "downlån en million". Du kan følge med i udviklingen på netmusik.dk's forside, hvor vi skilter med antallet af musiknumre og albums.

Over 3 millioner downlån
Antallet af downlån holder også det eksplosive nivea fra april måned. Det månedlige forbrug svinger melle 500 og 750.000 downlånte musiknumre månedligt. I øjeblikket har årets samlede forbrug rundet de tre millioner, hvoraf de 2,3 er hentet i månederne april til august. Siden april har vi publiceret månedsopgørelser over forbruget, samlet og på individuelt biblioteksniveau, på det administrative website.

Over 4,5  millioner besøg
netmusik.dk har også kunnet registrere flotte stigninger i antallet af besøg og besøgende på websitet. Hele 2009 tegner sig for et besøgstal på 4,5 millioner, hvor de 300.000 besøg er foretaget efter den ny platform blev taget i brug. Knapt halvdelen af besøgene er genbesøg. Du kan abonnere på disse tal fra netmusik.dk's konto hos Google Analytics.