Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Vi vil ha’ DIG… og din musikviden!
For biblioteker
Navigation
 

Vi vil ha’ DIG… og din musikviden!

Udgivet 14. juni 2013

Af Nicola Ravden, formand, Bibzoom Strategisk Udviklingsgruppe

Vær med til at udvælge din yndlingsmusik til bibliotekernes nye radio app Bibzoom Radio.

Brænder du for en særlig genre, periode eller stilart, eller ved du bare rigtig meget om musik, så vil vi meget gerne invitere dig til at være med til at kuratere musikken til udvalgte stationer.

Den 14. juni erstattes Bibzoom Shuffle med en helt ny radiobaseret musik app til iPhone og Android (se pressemeddelelse >>).

I modsætning til Bibzoom Shuffle indeholder Bibzoom Radio alt tilgængeligt musik, inklusiv Universal, Sony og EMIs kataloger. Til gengæld er den baseret på en ”radiostations” funktionalitet, hvor musikken præsenteres via en lang række kanaler, som alle er nøje udvalgt af Bibzoom-redaktionen og samarbejdspartnere, og frem for alt kan biblioteker være med til at udvælge musikken til de mange forskellige genre- og tema stationer.

Mere om Bibzoom Radio:
Det er en app til iPhone og Android telefoner. Uanset om man er til opera, fusionsjazz, dødsmetal eller ny dansk musik som Raske Penge eller Xander, giver bibliotekernes musiktjeneste Bibzoom nu mulighed for at tage favoritmusikken med på farten.

I Bibzoom Radio kan brugerne vælge mellem en lang række stationer, der dækker et meget bredt spektrum af de mere end 10 millioner musiknumre, som musiktjenesten Bibzooms musikbibliotek rummer.

Stationerne spiller musik uden afbrydelser og angiver man sine favoritter, husker systemet ens præferencer, til når man sidenhen besøger Bibzoom for at downloade fulde albums. I løbet af sommeren vil det også være muligt at dele sine Bibzoom Radio musikoplevelser på sociale medier og læse musikartikler og anbefalinger fra Bibzoom.dk.

Praktisk:
Hvis du er interesseret i at udvælge musik til Bibzoom Radio, så kontakt vores hovedredaktør Niels Mark på redaktionen@bibzoom.dk og fortæl os om dine musikinteresser og hør nærmere om det praktiske.

Vil du høre mere om Bibzoom og muligheden for at være aktivt med i tjenestens udvikling, så kontakt formand for udviklingsgruppen, Nicola Ravden (2341 1865).