Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Vil dit bibliotek være vært for året fest?
For biblioteker
Navigation
 

Vil dit bibliotek være vært for året fest?

31. august 2011

Expat dinnersExpat dinners

Af Mette Johnsen

Sæt et kæmpe kryds i kalenderen d. 27. oktober, for da løber succesfulde Expat Dinners igen af stablen. I år falder arrangementet sammen med ”Spil Dansk Dagen”, så der er alle muligheder for at lave et brag af en fest med fantastisk mad og musik!

 

Hvad er det nu lige Expat Dinner er?

Expat dinnersFor jer, som endnu ikke har været med til at afholde en Expat Dinner, eller som ikke har hørt om arrangementet, er konceptet, at lokale biblioteker inviterer expats og danskere til sammenskudsmiddag, hvor hver gæst skal medbringe en national ret. Formålet er få de to grupper til at "mingle" og at sætte fokus på biblioteket som kulturelt og socialt mødested.

Er der ikke meget arbejde i at afholde Expat Dinners?

Nej, bestemt ikke. Det eneste I behøver at gøre, er at sætte et kryds i kalender, afsætte lokale og personale og stå for den lokale markedsføring ved brug af jeres sædvanlige kanaler. I vil modtage tekster til pressemeddelelser og skabeloner til flyers og plakater. Som vært for Expat Dinners har I en enestående chance for at sætte spot på nogle af de mange tilbud og services, I ligger inde med, og som kunne være relevante for expats.
Expat dinners 7
Organisationen Expat in Denmark og Letsmeetin.dk vil som sædvanlig stå for en landsdækkende markedsføring og tilmelding bl.a. ved at gøre brug af deres omfattende erhvervsnetværk.

Hvordan tilmelder vi os?

Gå ind på www.statsbiblioteket.dk/expatdinners. Derfra kan du tilmelde dig på online. Meget hurtigere og lettere kan det ikke gøres. 

Deadlines i Expat Dinner

Følgende to deadlines er gode at skrive ind i kalenderen:
20. september: Deadline for tilmelding af biblioteker
20. oktober: Deadline for tilmelding af deltagere

Deadline for deltagerne ligger i efterårsferien. Det er en oplagt mulighed for at gøre en ekstra reklameindsats for begivenheden, ude på bibliotekerne.

Har I brug for ekstra info, så send en mail til Mette Johnsen på mej@statsbiblioteket.dk eller ring på 44 73 46 14.