Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Vil du vide mere om services for newcomers?
For biblioteker
Navigation
 

Vil du vide mere om services for newcomers?

Udgivet 3. maj 2011

 

Newcomer

Hvad er det gode produkt – den gode service for newcomers som ny målgruppe? Sæt X i kalenderen for næste netværksmøde i newcomernetværket

                                8. juni kl. 11.00-15.00, 2011, i Århus

Hvad enten newcomers er en helt ny målgruppe for jer eller I er tidligere medlemmer i netværket – mødet er åbent for alle.

Erfaringssparring og workshop om konkrete tiltag

Vi stiller denne gang skarpt på de services og produkter, som netværkets biblioteker har arbejdet med i det forgangne år. Hvilke ting fungerer godt, og hvordan udvikler man det gode produkt? Hvor lang tid tager det at lave en folder, og hvor skal man starte? Succeskriteriet er at gøre det så konkret som muligt at komme i gang. 

På mødet vil vi også diskutere, hvordan vi fra projektgruppen bedst kan supportere bibliotekernes arbejde med newcomers som ny målgruppe. Hvad kunne du/dit bibliotek bruge hjælp til/viden om?

Tilmeld dig mødet og få mulighed for erfaringssparring med nye og ’gamle’ newcomer-netværksbiblioteker. Vær med i en inspirerende workshop om, hvordan man kommer igang med det gode arrangement eller et spændende produkt. Hør for eksempel om Vejle og Rudersdals arbejde med at lave introduktionsfoldere til biblioteket på engelsk.

Tilmelding

Mødet og workshoppen finder sted på Århus Kommunes Biblioteker, Åby Bibliotek, L. Feilbergs Vej 7, 8230 Åbyhøj, kl. 11.00-15.00 

Deltagelse er gratis – blot du tilmelder dig hos Elisabeth pr mail emo@statsbiblioteket.dk senest onsdag den 1. juni klokken 12.00.

Hold dig opdateret omkring mødet her 

og læs mere om Projekt Newcomers og de nye udfordringer her

Newcomers logo