Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Vinterjazz - en Bibzoom Lytteguide
For biblioteker
Navigation
 

Vinterjazz - en Bibzoom Lytteguide

Udgivet 22. januar 2013

Af Niels Mark, ansv. redaktør Bibzoom

Vinterjazz står for døren. Den landsdækkende musikfestival skydes i gang den 1. februar, og traditionen tro har Bibzoom indgået officielt samarbejde med festivalen.

Festivalguiden, som er lavet i et samarbejde mellem Vinterjazz-arrangørerne, Bibzoom og bibliotekerne i Roskilde og Randers, er allerede udgivet i elektronisk form og promoveres udover på Bibzoom også på Gaffa.dk og Vinterjazz-kanalerne.

Festivalhæfter på vej til bibliotekerne
Festivalguiden er trykt og på vej ud til samtlige 70 Bibzoom-abonnerende biblioteker. Jeg håber, I vil præsentere hæfterne i forbindelse med en fysisk udstilling bestående af de trykte hæfter og relevante cd'er med optrædende festivalbands.

Festivalguide på bibliotekets hjemmeside
I kan også udgive online-guiden på bibliotekets hjemmeside. Linket til festivalguiden finder I her, og I kan som følgetekst bruge denne her:

(følgetekst) - Imens sneen og frosten har bidt sig fast i Danmark, tør den landsdækkende festival Vinterjazz dig snart op og spiller foråret ind i din krop. Igen i år vil talløse spillesteder over hele landet give plads til jazznavne fra den øverste hylde. Bibliotekerne og Bibzoom guider dig gennem den landsdækkende Vinterjazz Festival 2013. Læs guiden her

Anmeld en Vinterjazz-koncert for Bibzoom og få gratis entré
Hvis du har lyst til at anmelde en koncert, har du mulighed for at søge om at blive akkrediteret. Der vil du komme gratis ind mod, at du skriver en artikel til Bibzoom om koncertoplevelsen. Kontakt undertegnede og sig, hvilken koncert du ønsker at skrive en artikel om, så kontakter vi koncertarrangøren og søger om akkreditering til dig til den pågældende koncert.

Se guiden til Vinterjazz 2013