Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / Workshop - være med til at udforme fremtidens artikelservice
For biblioteker
Navigation
 

Workshop - være med til at udforme fremtidens artikelservice

Udgivet 10. oktober 2014

Af Vibeke Nielsen, bibliotekar, Statsbiblioteket

Statsbiblioteket inviterer til workshop onsdag den 29. oktober, hvor deltagerne vil få mulighed for at få indflydelse på den kommende Digital Artikelservice.

Formålet med workshoppen er at få diskuteret bibliotekernes behov og ønsker i forhold til Digital Artikelservice. Programmet for dagen omfatter bl.a. en introduktion til Digital Artikelservice samt perspektiver vedr. bl.a. indhold, udvikling, økonomi samt relation til bibliotek.dk og DDB.

Efterfølgende kan deltagerne komme med input til formidling, redaktionsarbejde, valg af tidsskrifter til indeksering, produktbeskrivelse og navn. Workshoppens resultater vil bidrage til den endelige udformning af Digital Artikelservice, der forventes i drift primo 2015.

11 biblioteker, hvor de fleste har deltaget i de forudgående pilotforsøg med “E-Kopi 2”, har på forhånd ønsket at bidrage til arbejdet, men workshoppen den 29. oktober kl. 10.15-13.30 på Statsbiblioteket, er også åben for andre.

Ønsker du at deltage i workshoppen, så send en mail til Vibeke Nielsen vin@statsbiblioteket.dk senest onsdag den 22. oktober kl. 12.

Se den oprindelige invitation til udviklingen af Digital Artikelservice: Vil du være med til at udvikle digital artikelservice >>