Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyheder / www.finfo.dk åbnes tidligere end forventet
For biblioteker
Navigation
 

www.finfo.dk åbnes tidligere end forventet

26. juni 2008

Af Nicola Ravden

Den nye FINFO portal skulle efter planen åbnes for slutbrugere i løbet af efteråret 2008. I april lovede vi folkebibliotekerne nogle måneder til at komme på FINFO kurser og til at flytte deres indhold fra den gamle side til den nye portal.

I mellemtiden er vi dog blevet tvunget til at lukke den gamle side ned nogle måneder tidligere end planlagt, da den har været udsat for et alvorligt hackerangreb, som har ødelagt flere elementære funktioner. Da vi under alle omstændigheder er meget tæt på at skulle lukke den gamle portal, har vi besluttet at gøre dette pr. dags dato, samtidig med at vi lægger den nye portal (ny.finfo.dk) på den velkendte adresse www.finfo.dk. Det betyder i praksis, at alle eksterne brugere automatisk vil komme til den nye portal fra i dag. Det betyder også, at vi alle kan begynde at bruge ”www.finfo.dk” som den officielle adresse, både på internettet og i diverse PR materialer.

Officiel lancering udenfor bibliotekssektoren 1. oktober

Da vi har lovet folkebibliotekerne et rimeligt tidsrum til at flytte gammelt indhold til den nye portal, vil vi ikke annoncere åbningen af den nye side udenfor bibliotekssektoren endnu. Flere kommuner har stadig ikke haft mulighed for at deltage på FINFO kurser endnu. Den officielle lanceringsdato bliver i stedet 1. oktober 2008.

Mange biblioteker har givet udtryk for, at de gerne vil afholde lokale åbningsarrangementer med henblik på lokal markedsføring af den nye portal. Vi vil i den forbindelse kunne tilbyde diverse markedsføringsmaterialer i form af bannere, klistermærker, webbannere og lignende – vi vender tilbage med mere information om dette i august.

Sådan får man adgang til det gamle indhold:
Det gamle indhold, inklusiv kommunernes indhold, vil stadig være tilgængeligt indtil 1. oktober 2008 på adressen: http://gl.finfo.dk, dog kræves der brugernavn og password, som kan rekvireres ved at skrive til helpdesk@finfo.dk eller ved at ringe til vores FINFO helpdesk fra man-fre på telefon 22 65 00 65 eller 41 26 59 47.

Nye kurser

Alle kurser har indtil videre været overtegnede. Derfor afholder vi endnu et FINFO redaktørkursus den 29. august 2008 på DBC i Ballerup.