Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyhedsarkiv / Nyhedsarkiv 2010-1 / Fælles bibliotekssystem udvides ved årsskiftet med flere biblioteker
For biblioteker
Navigation
 

Fælles bibliotekssystem udvides ved årsskiftet med flere biblioteker

Udgivet 16. november 2010

Af Henrik Haagensen

Statsbiblioteket implementerede sidste år ved årsskiftet et fælles bibliotekssystem sammen med Aarhus Universitets Biblioteker. Vi er nu nået til fase 2, der indebærer at også Handelshøjskolens Bibliotek, Handels- og Ingeniørhøjskolens Bibliotek i Herning samt enkelte af de mindre naturvidenskabelige biblioteker ved AU bliver omfattet.

Statsbiblioteket vil derfor igen i år lukke for udvalgte services i forhold til bibliotekerne omkring årsskiftet.

Vær opmærksom på følgende datoer

  • 21. december 2010: sidste dato for afsendelse af materialer til bibliotekerne af lån fra institutter og fjernlån.
  • 21. december 2010: Sidste dato for bestilling og ekspedition af Statsbibliotekets egne materialer.
  • 5.  januar 2011: Statsbiblioteket forventer at åbne for alle services igen.
    Konsekvenser for bibliotekerne i forhold til Statsbiblioteket vil fremgå af Netpunkt.dk, Bibliotek.dk og i Statsbibliotekets egen katalog.

De berørte services er:

BESTILLINGER: Bestilling af materialer fra Statsbibliotekets egne samlinger vil blive ekspederet frem til d. 21. december. Modtagelsen af bestillinger forventes genoptaget fra 5. januar 2011. Bestillinger fra Netpunkt og Bibliotek.dk på materialer, som ikke er lokaliseret til Statsbiblioteket, modtages frem til 21. december 2011, men kan tidligst leveres efter 5. januar.

LEVERING AF MATERIALER: Fjernlånsmaterialer der modtages på Statsbiblioteket inden 21. december vil blive videresendt til bibliotekerne. Fjernlånsmaterialer der modtages på Statsbiblioteket efter 21. december kan forventes videresendt efter 5. januar 2011.

Informer derfor jeres kolleger og lånere om at finde andre leverandører i perioden og/eller vær i god tid med bestillinger til både Statsbibliotekets egne samlinger, materialer fra institutter og fjernlån.

Vi vil løbende opdatere med udviklingen og eventuelle ændringer i forhold til implementeringen af det nye bibliotekssystem på Statsbiblioteket og Aarhus Universitet - via For biblioteker og DBC/Netpunkt.dk.


Eventuelle spørgsmål rettes til

Statsbibliotekets servicetelefon: 8946 2123
Mail: udlaan@statsbiblioteket.dk