Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyhedsarkiv / Nyhedsarkiv 2010-1 / Ledige pladser til foredrag og workshop om brugen af lys
For biblioteker
Navigation
 

Ledige pladser til foredrag og workshop om brugen af lys

Udgivet 21. april 2010

Brugen af lys

Af Gry Dinesen

Det nationale netværk ’Det fysiske rum’ mødes på Roskilde Bibliotek tirsdag 27. april til en inspirerende dag med temaet: Lys. Der er stadig 10 ledige pladser for alle interesserede – også hvis du ikke er tilmeldt netværket.

Formiddagens program byder på et spændende oplæg v. lysdesigner Mikkel Toksværd ’Lys og farvers betydning for biblioteksrummet’. Mikkel vil fortælle om, hvordan lyset kan bruges til at skabe oplevelser i rummet, lede besøgende den rette vej og fremhæve materialer og inventar på en inspirerende måde – blandt andet med udgangspunkt i en række udførte biblioteksindretninger.

Bliv udfordret i workshop

Efter frokost er der Workshop med titlen ’Lyssætning og lyskilder’. Et mødelokale omdannes til lys-laboratorium, og der bliver mulighed for at se og opleve de forskellige lyskilders muligheder samt teste sin viden om lyssætning. Dagen vil give en indsigt i lysets verden og nogle håndgribelige fif til, hvordan belysning kan bruges i biblioteksrummet.

Se hele dagens program


Om netværket

Netværket ’Det fysiske rum’ startede op i december 2008, og næste møde bliver afholdt den 10. november 2010. Der er i øjeblikket enkelte ledige pladser i netværket og dermed åbent for nye deltagere.

Tilmelding sker ved at sende en mail senest fredag 25. april til netværkskoordinator Gry Dinesen gdi@statsbiblioteket.dk