Navigation
 

Vi er klar til 2008

19. december 2007

netmusikken går i drift
Vi nærmer os hastigt idriftsættelsen af netmusik-2008. De tekniske forberedelser er stort set afsluttede og vi forventer at overgå til driftsmodellen d.2. januar 2008.
Af hensyn til overgangen fra projekt- til drift vil der optræde en kortvarig pause fra d.1 januar kl. ca. 8.00 til d.2 januar om formiddagen. Herefter vil de danske folkebiblioteker atter, og i hidtil uset omfang tilbyde webbaseret lån af over én million musiknumre.

Overvældende tilslutning
De seneste uger har kommende netmusikbiblioteker tilkendegivet deres tilknytning til servicen - i en ganske overvældende grad. Mere end 95% af de danske folkebiblioteker har købt downlån til 2008. Vi er med andre ord tæt på at kunne udbrede netbaseret musikudlån til alle danske folkebiblioteksbrugere.

Ressourcestærke netmusikbiblioteker
Alle biblioteker har valgt at indkøbe downlåns-point til den kommende sæsson i rabatperioden fra 23. november til 10. december. Hermed bør forbruget i den indledende fase af 2008 være rigeligt dækket. Hvis et tilkøb af supplerende points alligevel skulle blive nødvendigt, er det allerede fra idriftsættelsen muligt at indkøbe yderligere points. Betaling for eventuelle supplerende indkøb vil blive opkrævet ved udgangen af 2008.

Kvoter for det kommende år
Af tekniske grunde er det endnu ikke muligt for de tilmeldte biblioteker at sætte forbrugskvoter for 2008. Det vil først være mulligt efter driftstarten d.2 januar 2008. Ved idriftsættelsen vil enkeltbrugernes kvote være "født" til 100 månedlige downlån, imens bibliotekets samlede forbrugskvote vil blive videreført som den er sat nu. Det vil være muligt for biblioteket at justere disse kvoter straks efter idriftsættelsen.

PR 2008
Flertallet af de kommende netmusikbiblioteker har valgt at bestille kæmpebannere til markedsføring af servicen i den kommende sæson. Vi forventer at kunne levere bannerne direkte fra producenten fra medio januar. Vi arbejder i øjeblikket på at klargøre produktionen af en serie nye materialer til dit biblioteks markedsføring af netmusik.dk - såvel digitale som trykte materialer er i støbeskeen.

Indtil de nye markedsføringsmaterialer er produceret  er det fortsat muligt at benytte webbannere og skærmslides fra netmusikkens PR-pakke for 2007

Idet vi takker for deltagelsen i projektet Bibliotekernes netmusik 2004-2007. Ønsker vi en glædelig jul, og ser forventningsfuldt frem til det nye år med netmusik.dk i drift.

Har du spørgsmål eller kommentarer er du meget velkommen til at kontakte os på netmusik support (telefon 89462114).