Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyhedsarkiv / Nyhedsarkiv 2008-1 / Attraktive rum - tilmelding til kontaktmøde
For biblioteker
Navigation
 

Attraktive rum - tilmelding til kontaktmøde

8. april 2008

Kontaktmøde 2008Så er der åbent for tilmeldinger til årets Kontaktmøde for folkebibliotekerne. Alle danske folkebibliotekers medarbejdere er inviteret og vi glæder os til at byde Jer velkommen.

I år er temaet "Attraktive rum" og på programmet er bl.a. Mads Arlien-Søborg, Nyhedsredaktør på Bo Bedre ogThomas Petersen, Managing Director, Hellobrand New York m.fl.

Tid, sted og pris

  • Torsdag den 22. maj 2008, kl. 9.00 – 16.00
  • Statsbiblioteket, Universitetsparken, 8000 Århus C
  • 750,- inkl. forplejning

Program og tilmelding

Temaet 2008 – Attraktive rum

At ”skabe attraktive rum for forskning, uddannelse og oplevelse” er en del af Statsbibliotekets vision. Vi er selvsagt ikke det eneste bibliotek, der står med den udfordring at skulle skabe attraktive fysiske og virtuelle rum for nutidens og fremtidens brugere. 

Alle bibliotekers tilbyder i dag services, der både relaterer sig til det fysiske og det virtuelle rum. Disse tilbud bliver konstant udfordret og udviklet set i lyset af bl.a. den teknologiske udvikling, men også af tidens trends og tendenser.

Kontaktmødet tager fat på den seneste udvikling i det fysiske og virtuelle rum og skal give deltageren inspiration, forståelse og kendskab til at arbejde med de udfordringer, der ligger i at arbejde med at skabe attraktive rum – fysisk som virtuelt. 

Se mere om sidste års kontaktmøder.