Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyhedsarkiv / Nyhedsarkiv 2008-1 / Besøg fra de fynske folkebiblioteker
For biblioteker
Navigation
 

Besøg fra de fynske folkebiblioteker

20. maj 2008
Besøg fra de fynske folkebiblioteker

Foto: Helle Brink og Erik Nielsen underholder deltagerne med informationer omkring overbygningsservices.

Af Helle Brink

Torsdag d. 15. maj havde Statsbiblioteket besøg af ikke mindre end 25 biblioteksassistenter fra de fynske folkebiblioteker.

De har tradition for en årlig inspirationsdag, arrangeret af Centralbiblioteket i Odense, og i år havde de valgt det faglige indslag til at være et besøg på Statsbiblioteket og efter frokost besøge Aros.

Kollegerne fra Fyn blev budt velkommen af fem medarbejdere fra Overcentralområdet. Efter kaffe og rundstykker var der en kort præsentation af Statsbiblioteket , med fokus på dets historie og opgaver. Herefter blev de guidet rundt på Statsbiblioteket, hvor de blev vist rundt i magasiner, særsamlinger mm.

Afslutningsvis samledes alle deltagerne til fælles afrunding med spørgsmål.

Vi har efterfølgende fået en melding om at vores fynske kollegaer har syntes at besøget var godt og lærerigt. Alle deltagerne skrev i evalueringen, at de fik meget ud af besøget og at det var spændende at se og høre om statsbiblioteket, vores funktioner, arbejdsgange og materialer.

Se flere billeder på vores offentlige fotoalbum: http://picasaweb.google.com/forbiblioteker 

En fin oplevelse for alle implicerede og en opfordring til, at mangler I et fagligt indslag på en udflugt eller inspiration til et møde på jeres bibliotek, er I velkomne til at kontakte os. Se mere herunder.