Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyhedsarkiv / Nyhedsarkiv 2008-1 / Statsbibliotekets stand blev til et ”Attraktivt rum”
For biblioteker
Navigation
 

Statsbibliotekets stand blev til et ”Attraktivt rum”

13. marts 2008
Statsbibliotekets stand blev til et ”Attraktivt rum”

Foto: Plads til dialog.

Af Aynur Kekec

Comwell Kolding lagde i år rammerne om Danmarks Bibliotekers Årsmøde fra den 5.-7. marts 2008.

Fra at dørene gik op blev Statsbibliotekets stand forvandlet til et ”Attraktivt rum”. Der var blandt de 400 deltagere til årsmødet stor interesse for at se nærmere på Statsbiblioteket stand i messeområdet og høre mere om vores opgaver og services.

De tre udsendte medarbejdere fra Statsbibliotekets Overcentral Område besvarede på mange forskelligartede spørgsmål – lige fra lektiecaféer til netmusik, netværk og nationale samlinger. Ang. sidstnævnte var især det medbragte udpluk af CD’ere fra National Diskoteket meget populære.

Se billeder fra standen.

I salen blev deltagerne underholdt af mange oplægsholdere under overskriften ”bogen og de nye udfordringer”. En af oplægsholderne var bl.a. kulturminister Brian Mikkelsens oplæg. Han fastslog at det var velgørende, at der var kommet en debat om bibliotekernes fremtid. Den frie og lige adgang til viden, oplevelse og dannelse er vigtig for demokratiets udvikling.

Som udstiller var der i øvrigt mulighed for at møde interessante samarbejdspartnere, at netværke med kolleger og få ny inspiration hos andre udstillere.

Sidst men ikke mindst kan vi nævne at forfatter Peter Øvig Knudsen under festaftenen modtog Berlingske Tidende og Læsernes bogpris.

Vi ser frem til vores deltagelse i årsmødet den 11. – 13. marts 2009 i Aalborg.

På gensyn og rigtig god påske.