Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyhedsarkiv / Nyhedsarkiv 2008-1 / Første møde i erfagruppen for lean
For biblioteker
Navigation
 

Første møde i erfagruppen for lean

22. januar 2008

Af Vibeke Nielsen

Første møde i erfagruppen for lean blev afholdt tirsdag den 15. januar på Statsbiblioteket med deltagelse fra Aalborg Universitets Bibliotek, Morsø Bibliotek, Holbæk Bibliotek, Københavns Kommunes Biblioteker og Statsbiblioteket.

Det blev på mødet besluttet at erfagruppen fortsætter. Statsbiblioteket er valgt som det fremtidige mødested, da det er centralt beliggende for hele erfagruppen med deltagere fra hele landet.

På det første møde fortalte AUB om deres erfaringer med lean. Det er aftalt, at erfagruppen ud over mere overordnede diskussioner også skal gå i dybden med bl.a. flowdiagrammer på fremtidige møder.

Niels Jørgen Blaabjerg fra AUB har oprettet et netforum på Google Groups til erfagruppen, hvor der kan udveksles informationer om lean via links og diskussioner m.m. Alle interesserede kan se nærmere på hjemmesiden.

Erfagruppen er fortsat åbent for alle, der arbejder med lean i bibliotekssektoren. Interesserede kan henvende sig til tovholder for erfagruppen Vibeke Nielsen vin@statsbiblioteket.dk.