Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyhedsarkiv / Nyhedsarkiv 2008-1 / Ny brochure i støbeskeen
For biblioteker
Navigation
 

Ny brochure i støbeskeen

28. maj 2008

Af Ulla Sylvestersen

Det skal være lettere at orientere sig i paletten af services fra Statsbiblioteket. Et godt netværk og en stor kontaktflade er vigtig for enhver, men det altafgørende er at have et ansigt ud ad til, der bliver husket.

Statsbiblioteket har efterhånden en bred vifte af attraktive tilbud og meget efterspurgte services, der hvert år præsenteres i en række sammenhænge. Hidtil er der til mange arrangementer udarbejdet forskelligt situationsbestemt oplysningsmateriale, men fra 2009 forbedres synligheden i form af nyt markedsføringsmateriale. Statsbiblioteket starter nemlig nu arbejdet på en samlet brochure, der på en enkel og overskuelig måde skal præsentere og give overblik over paletten af forskellige overbygningsservices, kontaktoplysninger m.v.

En arbejdsgruppe vil i løbet af sensommeren skrive tekst og samle trådene i nettet af udbud og services. Også den grafiske linje får øget fokus, og primo november 2008 forventer vi at modtage brochuren frisk fra tryk. Brochuren forventes trykt i et oplag på ca. 5.000 eksemplarer og det samlede omfang af brochuren ventes at være ca. 12 sider. 

Med den nye brochure ønsker Overcentralområdet at bidrage til at sikre et stadigt mere professionelt markedsføringsmateriale til kommende arrangementer, hvor Statsbiblioteket deltager eller står som arrangør. Det vil give mere sammenhæng og synliggøre Statsbibliotekets overbygningsservices overfor både eksisterende kunder og potentielle eksterne samarbejdspartnere.