Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyhedsarkiv / Nyhedsarkiv 2008-2 / Det Fysiske Rum slår dørene op
For biblioteker
Navigation
 

Det Fysiske Rum slår dørene op

8. oktober 2008

Af Ulla Sylvestersen

Interessen for netværket om Det Fysiske Rum har været enorm. Interessetilkendegivelserne er strømmet ind, og der kommer stadig flere. Der er derfor ingen tvivl om, at netværket har sin berettigelse.

Om netværket

Netværket tager udgangspunkt i emnet: Bibliotekets fysiske rammer. Netværket vil sætte fokus på, hvordan man med små og store midler kan optimere bibliotekernes eksisterende rum og faciliteter.

Netværkets målgruppe

Målgruppen er som udgangspunkt tænkt bredt, og netværket henvender sig til alle i bibliotekssektoren, der arbejder med publikumsrelaterede rum.

Tilmelding

Pladserne i netværket er begrænsede. De, der allerede har vist interesse for netværket, får automatisk tilbudt en plads. Øvrige deltagere kan melde sig til netværket ved at sende en mail til netværkskoordinator Ulla Eltang Sylvestersen, ues@statsbiblioteket.dk, senest d. 31. oktober.

Det første netværksmøde

I løbet af november/december afholdes det første møde. Emnet for dagen tager udgangspunkt i, hvordan vi nytænker bibliotekets rum, uden først at skulle vinde i Lotto.

Vi ser frem til at tage hul på endnu et sprudlende og idérigt netværk, og glæder os til at slå dørene op til Det Fysiske Rum!