Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyhedsarkiv / Nyhedsarkiv 2008-2 / Pilotprojekt: Lektier Online - Status
For biblioteker
Navigation
 

Pilotprojekt: Lektier Online - Status

9. december 2008

Af Regitze Rugholm

Projektet 'Lektier Online' holder officielt juleferie fra i dag - eller det vil sige nu er det tid til status og forberedelse til vi starter op efter jul...

Velmodtaget koncept

Overordnet set har vi kun mødt positive reaktioner omkring konceptet med at give lektiehjælp online. Det blev især markeret ved det landsdækkende presseevent der løb af stablen på Ellebjerg Skolen den 5. november 2008 i København. Her blev det til flere artikler i landsdækkende aviser og til et visit i Godmorgen Danmark på Tv2 - og meget mere.

Interessen omkring projektet er stadig stor og flere samarbejdspartnere følger det nøje.

Nye pilotsteder i spil

Efter den indledende testfase siden september med fire pilotsteder, vil der her i december og januar blive inviteret en del flere til. Det er for det første for at sikre en vis kontiunitet i elevmængden på sitet og ikke mindst give mange af de interesserede der har henvendt sig, muligheden for at være med.

I samme åndedrag er pilotperioden udvidet til også at gælde februar/marts, således de nye pilotsteder får en chance for at afprøve konceptet.

Vi har allerede lært den del

Selvom projektet endnu ikke er afsluttet er der mange konklusioner der allerede kan skrives og der er lært meget omkring den administration som  bl.a. vagtplanlægning af lektiehjælperne og lign. der følger i kølvandet af projektet.

Den tekniske platform er også ved at være klar til sidste fase af tests og der er også allerede tænkt endnu flere tanker end det nuværende site viser - ideer der på sigt kan blive udrullet i et landsdækkende projekt i de kommende år.

Spørgsmål til projektet kan rettes til