Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyhedsarkiv / Nyhedsarkiv 2008-2 / Studietur til Berlin - du kan nå det endnu
For biblioteker
Navigation
 

Studietur til Berlin - du kan nå det endnu

6. august 2008

Frise Berlin

Af Ulla Eltang Sylvestersen

Sommeren er langtfra ovre, men for nogen er ferien et overstået kapitel, og vi er tilbage med fornyet energi – klar til at tage hul på et spændende efterår.

Et efterår der bl.a. byder på en innovativ studietur til Berlin, som vi ser meget frem til. Der er allerede indløbet flere tilmeldinger, og det er vi selvfølgelig glade for. Der er dog fortsat plads til flere.

Turens program
Studieturen til Berlin ligger i uge 44 fra d. 28. til d. 30. oktober. Der er lagt et spændende program, der tilgodeser både de innovativt og kulturelt interesserede, samt åbner dørene til en ny kulinarisk verden. Læs det foreløbige program

Pris
Prisen for studieturen er 3975 kr. + transport.
Prisen inkluderer alle programpunkter, forplejning, overnatning (indkvartering i enkeltværelser) og transport fra programpunkt til programpunkt. Prisen er eksklusiv drikkevarer (udover den 1. genstand) og eksklusiv transport til Berlin.

Tilmelding
For jer, der ikke nåede at tilmelde jer inden ferien, er der altså stadig en chance. Tilmeldingen er bindende og kan ske på nedenstående link. Tilmeldingsfristen er 15. september 2008 kl. 16.00, men der gøres opmærksom på, at der er et maksimalt deltagerantal, så vær hurtigt ude, hvis du vil være sikker på en plads…

Tilmelding til studieturen

Yderligere information og spørgsmål
Alle spørgsmål vedr. studieturen kan rettes til:
Regitze Rugholm (8946 2126)
Ulla Eltang Sylvestersen (8946 2229)

Vi ser frem til en interessant tur krydret med masser af oplevelser og skæve vinkler.
På gensyn i Berlin?!