Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyhedsarkiv / Nyhedsarkiv 2009-2 / Introduktionsdag på Statsbiblioteket - tilmeld dig nu!
For biblioteker

Introduktionsdag på Statsbiblioteket - tilmeld dig nu!

Udgivet 30. september 2009

Af Else Refstrupkontaktmodeillustration_bogtaarnet

Vi er rigtig glade for, at der allerede har været stor forhåndsinteresse for en introduktionsdag på Statsbiblioteket, og vi har nu fastlagt dagen til:

27. oktober 2009, kl. 10-14:30
på Statsbiblioteket i Århus.

 
På introduktionsdagen får du en indføring i Statsbibliotekets Overbygnings-services. Services, som tager sit udspring i Statsbibliotekets rolle som Overcentral og serviceudbyder for de danske folkebiblioteker.

Mange biblioteksansatte kender de klassiske ydelser i form af fjernlån, netmusik, depotbiblioteksfunktion m.fl. og introduktionsdagen vil primært dreje sig om en præsentation af disse. Der bliver dog også tid til de nye udviklinger, eksempelvis netværk, konferencer og temadage, endvidere tilbyder vi også en guided tour i vores spændende og omfattende bibliotek.

Målrettet nye medarbejdere

Vi vil gerne understrege, at mødet primært er ment som en introduktion til nye biblioteksmedarbejdere, men også kan ses som et tilbud om genopfriskning af viden for mere garvede kendere.

Tilmeld dig til Introduktionsdagen senest mandag d. 19. oktober 2009.
Tilmeld dig her