Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Nyhedsarkiv / Nyhedsarkiv 2009-2 / Introduktionsdag på Statsbiblioteket - skal du med?
For biblioteker

Introduktionsdag på Statsbiblioteket - skal du med?

Udgivet 24. september 2009
Introduktionsdag på Statsbiblioteket - skal du med?

Hvad kan Statsbiblioteket gøre for dit bibliotek? Få svar på vores introduktionsdag.

Af Else Refstrup

Statsbiblioteket vil gerne tilbyde en introduktionsdag til vore services. Inden vi ”dykker ned” i programlægning mv. vil vi tage en ”pejling” på tilslutningen. Er introduktionsdagen noget for dig, vil vi gerne bede om din uforpligtende ”forhåndstilslutning”. Du kan tilkendegive din interesse ved at sende en mail til os her: Introduktionsdag jatak!

Hvad indeholder introduktionsdagen?

Har du overblik over hvilke services Statsbibliotekets tilbyder dit bibliotek? Har du nye kolleger, som kan have nytte af en introduktion. Vi vil gerne tilbyde en mini-introduktionsdag, hvor vi giver et overblik over hvad Statsbiblioteket kan gøre for dit bibliotek.
På introduktionsdagen får du en indføring i Statsbibliotekets Overbygnings-services. Services, som tager sit udspring i Statsbibliotekets rolle som Overcentral og serviceudbyder for de danske folkebiblioteker.
Mange biblioteksansatte kender de klassiske ydelser i form af fjernlån, netmusik, depotbiblioteksfunktion m.fl. og introduktionsdagen vil primært dreje sig om en præsentation af disse. Der bliver dog også tid til de nye udviklinger, eksempelvis netværk, konferencer og temadage.

Guided tour

Naturligvis tilbyder vi også en rundtur i vor spændende og omfattende lokalitet. Dagen indeholder et tilbud om en "guidet tour" gennem kældre og tårn samt en præsentation af ”indholdet”.

Alle er velkomne

Vi vil gerne understrege at mødet både er ment som en introduktion til nye biblioteksmedarbejdere og som et tilbud om genopfriskning af viden for mere garvede kendere. Med andre ord: alle er velkomne.