Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / For biblioteker / Webinarer og tutorials / WEBINAR: RUNDTUR I DE DIGITALE SAMLINGER
For biblioteker

WEBINAR: RUNDTUR I DE DIGITALE SAMLINGER

Hvis Det Kgl. Bibliotek var et skib, så var det et skib med lasten fuld af kulturarv, og vi vil gerne losse lidt af den af hos dig.

Det Kgl. Bibliotek viste den 24. februar 2020 et webinar, som du kan gense her på siden. Det er akademisk medarbejder Jacob H. Langkilde, der tager alle med på rundtur i bibliotekets mange tilbud til folkebibliotekernes brugere.

Det Kgl. Bibliotek digitaliserer hvert år tusindvis af genstande. Det kan være alt fra en tryksag om en lokal forening i Fjenneslev til et fragment af et middelalderligt håndskrift. Det meste kan ses direkte i vores digitale samlinger, men det er ikke altid, at danskerne ved, at det findes, og at det også er deres.

I videoen kan du høre om De Digitale Samlinger, Mediestream, Danmarks Breve og de mange andre lastrum, som folkebiblioteksbrugeren vil have gavn af at kende.

Embedkode, hvis du vil indlejre filmen på en webside:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/ZX5M8iIcic0" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Download præsentationen her: