Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Nyheder / Lån af Statsbibliotekets materialer sker via library.au.dk

Lån af Statsbibliotekets materialer sker via library.au.dk

Statsbiblioteket har indgået partnerskab med Aarhus Universitet om at drive en fælles biblioteksservice: AU Library.

Hvis du vil søge og låne fysiske bøger og elektroniske tidsskrifter m.m., så skal du benytte søgefeltet på library.au.dk. På library.au.dk kan du også orientere dig om mange af de andre services fra AU Library.

Alle Statsbibliotekets brugere skal benytte library.au.dk – også selv du ikke har tilknytning til Aarhus Universitet som fx. studerende eller medarbejder. Den digitale betjening foregår via library.au.dk.

  • Hvis du ønsker at blive bruger af Statsbibliotekets og dermed AU Librarys services, skal du oprette sig på library.au.dk via Bliv bruger.
  • Hvis du allerede er bruger og vil følge med i dine bestillinger og lån, kan du tilgå disse oplysninger via Dine Lån eller Login via library.au.dk.
  • Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål, så henvend dig til Spørg Statsbiblioteket

På Statsbiblioteket kan du stadig hente en række af de fysiske materialer, som er bestilt på library.au.dk. Huset tilbyder desuden en række faciliteter, som alle kan benytte.

På www.statsbiblioteket.dk finder du adgang til Statsbibliotekets øvrige online tjenester:

  • Tv og radio på Mediestream: Her kan alle søge og se klip fra danske tv udsendelser og høre radio. Mediestream er udviklet til betjening af forskere, som har udvidet adgang til materialet via aftalelicenser. Hvis du er privat bruger, skal du møde op på Statsbiblioteket for at se hele udsendelser eller høre radioindslag.
  • Musik via den digitale musiktjeneste Bibzoom: Digital musik via folkebiblioteker. Der er kun adgang i det omfang, at den kommune, du bor i, har købt adgang, og at du er oprettet som låner på kommunens bibliotek(er).

Partnerskabet Aarhus University Library

Find SB

Find Statsbiblioteket