Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Nyhedsbrev til Arts / Artikler inden for humaniora - find dem her!

Artikler inden for humaniora - find dem her

Her har vi lavet en fagopdelt oversigt over de elektroniske bibliografier, Aarhus University Library stiller til rådighed inden for de humanistiske fag

Bibliografier er velegnede til emnesøgning. Hurtigt og overskueligt får man tips om relevante bøger og artikler. Der er ingen støj, og der er som regel klikbare emneord, hvorfra man kommer videre til endnu flere relevante publikationer.

Bibliografierne kan også findes ved at gå til databaselisten, indstille venstredelen af søgefeltet på det relevante fagområde og skrive ’bibliografi’ i højrefeltet.

Bibliografierne er også søgbare i biblioteksbasen.

Bibliografierne giver ofte direkte tekstadgang, nemlig når de aktuelle artikler stammer fra e-tidsskrifter, som Aarhus University Library abonnerer på. På samme måde er der direkte tekstadgang til e-bøger, biblioteket har indkøbt.

Er der ikke direkte tekstadgang, undersøger man, om tidsskriftet eller bogen findes i biblioteksbasen og bestiller en kopi af artiklen eller selve bogen. Hvis ikke denne manøvre giver resultat, bestiller man materialet hjem fra andet bibliotek.

Tidligere udgaver / Abonnement

NYHEDSBREV TIL ARTS