Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Bibliotekscenter for Integration

Lån materialer


Bibliotekscenter for Integration udlåner gratis materialedepoter bestående af bøger og lydbøger. Udlånet foregår via en gratis abonnementsordning til folke- og skolebiblioteker og andre institutioner. Materialerne dækker de 15 mest efterspurgte sprog blandt nydanskerne. Se hvilke sprog BiblioteksCenter for Integration har materialer på her

LYNDEPOTER


Nye materialer indkøbt indenfor det seneste år. Depotet udsendes to gange årligt og indeholder ca. 50 materialer til både børn og voksne. Depoterne tilbydes på de fem sprog: arabisk, bosnisk/kroatisk/serbisk, persisk, russisk og tyrkisk.


MIXDEPOTER

Materialer indkøbt over de seneste fem år. Depotet udsendes to gange årligt og indeholder ca. 50 til 100 materialer til både børn og voksne, afhængigt af sprog.


EmneDEPOTER

Her bestemmer I, hvor stort depotet skal være eller om det kun skal bestå af særlige materialetyper, særlige temaer (kogebøger, krimier, kærlighed mm.) eller målgruppe (voksen, barn, fag- eller skønlitteratur). Emnedepotet sammensættes, så det så vidt muligt lever op til jeres ønsker.


Sprogkufferter og Sprogstimulering

Lån arabisk/dansk og tyrkisk/dansk sprogkufferter til sprogstimulering af 5-9 årige børn. Sprogkufferterne indeholder bøger, spil, ting og dukker til leg og udvikling af sprog og fantasi.

ENKELTLÅN

Bestilling af specifikke titler fra BiblioteksCenter for Integrations samling sker her eller via Netpunkt.

To-sprogspakker

Vi har sammensat bogpakker med én titel på dansk og én på fremmedsprog. Vi har pakker på 7 sprog og et varieret udbud af titler. Hver titel- og sprogvariant har vi i 6 eksemplarer, og der udlånes efter først til mølle-princippet. Låneperioden er 6 måneder.

Ordningen er en forsøgsordning og evalueres løbende.

bøger med parallelsprog

Vi har et udvalg af bogtitler med parallelsprog. Bøgerne kan lånes 6 måneder af gangen og lånes enkeltvis. Bøgerne er særligt velegnet til træning af læsefærdighed og højtlæsning i hjem med flere sprog.

Bibliotekscenter for Integration

Bibliotekscenter for Integration

Om BibliotekCenter for Integration

Om BiblioteksCenter for Integration

BiblioteksCenter for Integration
Søren Kirkegaards Plads 1
1221 København K
Tlf. 3347 4747
Mandag-torsdag 9-16, fredag 9-14
E-mail: bcfi@kb.dk

CVR 28988842
EAN 5798000792142