Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / Service til sproglige minoriteter / Tilmelding / Feedback på Verdensbibliotekets PR
Service til sproglige minoriteter

Feedback på Verdensbibliotekets PR

 

I juni måned sendte vi en markedsføringspakke med plakater, bogmærker og boggnasker ud til hvert bibliotek. Pakkerne har nogle steder været i brug, andre steder er de på vej, og vi vil gerne høre de erfaringer, I har indtil nu. Vi ved, der mange steder har været udfordringer med at modtage og finde pakkerne, og det vil vi også meget gerne have jeres inputs til.

Gennemfører du spørgeskemaet, er der en gratis gave til dig og dine kolleger i sidste spørgsmål (her er du om maks. 4 minutter!).

Vi takker på forhånd for jeres feedback og sender virtuelle high fives retur.

Modtagelse / forsendelse
1. Har dit bibliotek modtaget markedsføringspakken?  


3. Var pakken passende i størrelse?   (Var der for få/mange plakater/bogmærker/boggnaskere)


Indhold / design
4. Har de trykte materialer i pakken været i brug?  

5. Hvordan har I brugt de trykte materialer?  
6. Har du brugt vores andre digitale filer?   Har du brugt de digitale filer på https://www.statsbiblioteket.dk/sbci/verdensbiblioteket/markedsforing til markedsføring?
9. Brugernes reaktioner?   Har du hørt nogle låneres reaktion på nogle af materialerne, trykte eller digitale?


Tak for din feedback Tusind tak for din feedback. Uden feedback får vi genproduceret vores fejl, og det er vi jo ikke interesseret i. Som tak for din feedback kommer her et tilbud. Jeg vil gerne komme ud til dit personalemøde med et oplæg, så alle dine kolleger ved, hvad Verdensbiblioteket er for en platform. Oplægget vil give jer en introduktion til websitet, viden om sprogudvalget og give et godt grundlag for formidling af tjenesten til lånere. Alt serveres med konkrete tips, så det bliver så let som muligt at koble til jeres hverdag. Tilbuddet er åbent og har ingen omkostninger for jer, andet end den tid I bruger. Oplægget kan gøres som speedtalk på 20 min. eller mere grundigt på 45. Det kan også være, det blot giver mening for én af jeres filialer eller for en bestemt medarbejdergruppe. Vi finder en form, der passer jer – et online eller fysisk møde alt efter efterspørgsel og behov på de enkelte biblioteker. Er du interesseret i dette, skal du skrive dine kontaktoplysninger her:
Oplysninger om dig
GDPR
Persondatasamtykke I henhold til EUs persondataforordning (GDPR) skal vi indhente dit samtykke til at opbevare dine personlige data med henblik på muligheden for at kontakte dig med yderligere information om ovenstående emne.
Sikker opbevaring af dine persondata   Må vi opbevare ovenstående informationer (sikkert, naturligvis)?


Samtykke - Information og kontakt   Må vi benytte dine persondata til at sende dig nyheder, materialer og eventuelle spørgsmål i denne og lignende sammenhænge?


Services til sproglige minoriteter

Det Kgl. Biblioteks service til sproglige minoriteter

Om services til sproglige minoriteter

service til sproglige minoriteter

Søren Kirkegaards Plads 1
1221 København K
Tlf. 3347 4747
Mandag-torsdag 9-16, fredag 9-14
E-mail: bcfi@kb.dk

CVR 28988842
EAN 5798000792142