Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / BiblioteksCenter for Integration / Verdensbiblioteket
Bibliotekscenter for Integration

Verdensbiblioteket

VERDENSBIBLIOTEKET -

digitale BØGER PÅ DIT SPROG

På Verdensbiblioteket.dk kan man se film på flere sprog og bestille bøger fra hele verdenen. Websitets formål er at stille kultur målrettet sproglige minoriteter til rådighed, og er Det Kgl. Biblioteks digitale tilbud til flygtninge og indvandrere. Vi tilbyder dette som en gratis service til folkebibliotekerne, som en del af vores overbygningsfunktion på området. I det daglige drives Verdensbiblioteket af Det Kgl. Biblioteks Bibliotekscenter for Integration.

Adgang?

Alle borgere i Danmark kan logge ind ved hjælp af Nem-ID eller bibliotekslogin. Klik her for yderligere information om login på Verdensbiblioteket (link udløbet). Asylansøgere uden NemID kan oprettes som lånere på det lokale folkebibliotek, og bruge dette login på Verdensbiblioteket.

Der er ingen begrænsninger for, hvor meget brugerne eller den enkelte kommune må bruge tjenesten.

VERDENSBIBLIOTEKETS POSTER I DET LOKALE BIBLIOTEKSSYSTEM

Bøger og film på Verdensbiblioteket ligger i brønden og kan fremsøges i bibliotek.dk - vi arbejder på at få e-bøger og lydbøger i brønden også. I bibliotek.dk linkes der direkte tilbage til afspilnings-/lånesiden på Verdensbiblioteket. I kan også vælge at vise posterne i jeres eget lokale bibliotekssytem.

Nye Markedsføringmaterialer - 2019

Vi har netop lavet nye markedsføringsmaterialer, så det matcher det aktuelle indhold på verdensbiblioteket.dk. Materialet er målrettet den lidt yngre målgruppe gennem brug af illustrationer, der appellerer til fantasi samt illustrationer af mennesker, der bruger biblioteksmedierne.
På linket nedenfor kan du downloade trykfiler til bogmærker, digitale bannere, introfilm til storskærme og websites på arabisk, dansk og engelsk og bestille markedsføringsmaterialer.
Filerne er opdateret i perioden november 2018 - januar 2019, og du bedes kassere det tidligere modtaget.
Bibliotekscenter for Integration

Bibliotekscenter for Integration

Om BibliotekCenter for Integration

Om BiblioteksCenter for Integration

BiblioteksCenter for Integration
Søren Kirkegaards Plads 1
1221 København K
Tlf. 3347 4747
Mandag-torsdag 9-16, fredag 9-14
E-mail: bcfi@kb.dk

CVR 28988842
EAN 5798000792142