Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Bibliotekscenter for Integration

Markedsføring


Nedenfor kan du downloade diverse markedsføringsmaterialer - digitale og fysiske. Hvis du har ønsker til andre formater eller koncepter, så kontakt os gerne på
redaktionen@verdensbiblioteket.dk

 

Bannere til DDb CMS 2018

Download digitale bannere i flere forskellige udgaver i forskellige formater tilpasset DDB CMS. Filerne er navngivet i overensstemmelse med designguiden for DDB CMS.

DOWNLOAD filer

Plakat 2018

Plakaten er en myldretegning, der på finurlig vis illustrerer forskellig brug af Verdensbiblioteket. Over brugerne er der en sky af figurer fra Verdensbibliotekets mange universer, der findes online i de mange film, musik og bogmaterialer. Plakaten sendes ud til alle hovedfilialer ultimo juni 2018. Hvis du skal bruge flere kan plakaten printes i A3 eller downloades som billedfil til storskærm.

Bogmærke 2018

Et klassisk bogmærke med udvalgte illustrationer fra plakaten. Bogmærket sendes rundt til alle hovedfilialer ultimo juni 2018. Hvis du skal bruge flere kan bogmærkets trykfil hentes her.

 

Boggnasker 2018

Print, klip og fold. Så enkelt er det! Boggnaskeren er en sjov og anderledes markedsføringsgimmick - perfekt til udlånet på børnebiblioteket, til biblioteksorientering eller lørdagseventet for børnefamilier. Skal printes på almindelig A4-papir.

FILM TIL WEB OG STORSKÆRM

Herunder finder du film om Verdensbiblioteket. Filmene kan downloades til storskærme o.l. eller indlejres fra Youtube på bibliotekets website eller Facebookside. Filmen findes i tre versioner; dansk, arabisk og engelsk.

 

Dansk version

 

 

 

Arabisk version

 

 

 

Engelsk version

webbannere

Bannerne kan uploades på websites, hvor Verdensbibliotekets målgruppe færdes. Webbannerne er lavet i to forskellige størrelser og er pakket som zip-filer. Det betyder, at du får alle filerne på én gang, når du downloader. Bannerne passer til det nye DDB CMS

Cinemagraphs/interaktive bannere

Logoer

Logerne fås i to forskellige størrelser som png-filer. Du kan downloade dem som en samlet zip-fil.

Bogmærker

Låner man en bog har man brug for et bogmærke.
Her kan du finde trykfilerne til Verdensbibliotekets bogmærker.

Bibliotekscenter for Integration

Bibliotekscenter for Integration

Om BibliotekCenter for Integration

Om BiblioteksCenter for Integration

BiblioteksCenter for Integration
Søren Kirkegaards Plads 1
1221 København K
Tlf. 3347 4747
Mandag-torsdag 9-16, fredag 9-14
E-mail: bcfi@kb.dk

CVR 28988842
EAN 5798000792142