Videre til indhold | Videre til menunavigation

Mine værktøjer

Du er her: Forside / BiblioteksCenter for Integration / Videncenter / Projekter / Stick out! Reach out! / Om projekt Stick Out! Reach Out! Iscenesættelse af bibliotekernes materialer på andre sprog
Bibliotekscenter for Integration

Om projekt Stick Out! Reach Out! Iscenesættelse af bibliotekernes materialer på andre sprog

Formål
Projektet  havde til opgave at udvikle en markant ny professionel formidlings/salgsplatform til synliggørelse og formidling af bibliotekerne, og BiblioteksCenter for Integrations fysiske og digitale materialer og ressourcer for tosprogede børn og voksne. Derudover skulle der også udvikles nye koncepter for formidling ud af huset samt forsøges en sammenkobling af de fysiske og digitale ressourcer.

Resultater
Projektet har resulteret i en række podcast på forskellige sprog omhandlende bibliotekernes tilbud til sproglige minoriteter. Gennem innovationsforløb er der blevet udviklet en ny formidlingsplatform (se foto) samt et Synliggørelse & Formidlingskatalog, der indeholder erfaringer fra projekter, 3 ud af huset kommunikationskampagner for materialer på andre sprog og gode råd vedrørende formidling til flersprogede biblioteksbrugere. Projektet har ligeledes resulteret i en opdateret viden omkring bibliotekernes behov i forbindelse med betjeningen af sproglige minoriteter.

Organisering

Projektet blev ledet af Statsbiblioteket, BiblioteksCenter for Integration og projektdeltagerne bestod af Odense Centralbibliotek via Vollsmose bibliotek, Fredericia Bibliotek, og Esbjerg Kommunes Biblioteker. Andre samarbejdspartnere var konsulenthuset Onesto Mong & partners og designfirmaet Dull Days.

Projektet blev støttet af Center for Bibliotek, Medier og Digitalisering, Udviklingspuljen, Ny formidling i biblioteksrummet

Projektet blev afsluttet i april 2012. Læs slutrapporten

Bibliotekscenter for Integration

Bibliotekscenter for Integration

Om BibliotekCenter for Integration

Om BiblioteksCenter for Integration

BiblioteksCenter for Integration
Søren Kirkegaards Plads 1
1221 København K
Tlf. 3347 4747
Mandag-torsdag 9-16, fredag 9-14
E-mail: bcfi@kb.dk

CVR 28988842
EAN 5798000792142